За нас


Onlinesapani.com е сред най-големите доставчици в страната, които осъществяват дистрибуция на стоманени въжета, сапани, стоманени телове, такелаж и товарозахватни съоръжения,  оградни мрежи. 

Ние ви предоставяме голямо разнообразие от продукти, като за всеки един от тях ще откриете точната техническа характеристика за да можете да направите правилния избор.

Нашите приоритети са:

  • Нашите клиенти - Винаги за нас е била ключовата дума – ЗАЕДНО. Нашата мисия е ясна, когато чуете името com то да доведе чувство за професионализъм, сигурност, качество, надеждност.

  • Качество - Нашите партньори са утвърдени световни и регионални производители, чиито продукти са доказали успешно своята ефективност по цял свят.

  • Професионална консултация - Ние сме наясно за сложността и нуждата от качествена консултация на този пазар.  За това при нас ще откриете високо квалифициран персонал, който знае как да намира решение на всеки ваш казус, да го насочим да направи правиния избор, да предпазим малко запознатите с нашата материя от грешки.

  • Срокове за доставка - Onlinesapani.com е един от най-надеждните доставчици на продукцията си и успява да спазва всички отговорности към сроковете за доставката им. Ние сме наясно с вашата отговорност и я поемаме наравно с Вас.
  • Постоянна складова наличност – Успяваме да предложим един от най-разнообразните продуктови асортименти на пазара. Винаги за нас е било голяма отговорност да поддържаме големи складови наличност успяващи да задоволяват изискванията на нашите партньори.
  • Цена-Качество: През всичките години сме се старали да подобряваме нашите продукти. За това можем спокойно да заявим че предлагаме за българсия пазар най-доброто съотношение на продукцията „цена – качество“.

Onlinesapani.com  доставя:


Onlinesapani.com , е с капацитет за обслужване на цялата страна, при нужда или въпроси не се колебайте да ни потърсите, за нас ще бъде удоволствие да решим вашите проблеми.

Моля, обърнете внимание, че техническата характеристика, снимките, понякога са примерни и могат да бъдат не напълно идентични с реалните продукти! Моля, уточнявайте всички параметри с нашите оператори!

Връзка с нас:

 

- Позвънете на GSM : 0896 893 295

 

Категории:

Популярни Продукти

Alternate Text

Контейнер за стружки

Контейнер за стружки, подходящ за изсипване както с мотокар така и ръчно, идеален за използване като кош за промишлени отпадъци, разположен в стратегическа точка във фабрики и работни зони. Контейнер за стружки е обезопасен срещу неволно преобръщане.